Wednesday, 27 November 2013

Cahaya Bintang ;)


Pada satu ketika, sedang matahari di atas rumput pula di bawah. Seorang lelaki yang bajet cool sentiasa ni kan, nak bagi kita air. Oleh sebab sifat pemalu dia yang begitu tinggi, dia upah laa seseorang untuk passkan air itu kat kitaaaaa :) nasib baiklah si  Doraemon ni baik hati orangnya. "Haihh, kenapa pulak Doraemon ni tetiba rajin bonar nak ambilkan aku air, ibarat mcm kera dpt bunga" berkata dalam hati. Aku pun terus minum, tup tap tup tap (sound effect ketika minum air). Sudah je habis minum, siap bunyi sluuurrrp bagai tetiba Doraemon bisik, "ni NNS yg bagi sebenarnya, kau dapat, aku pun dapat....dapat upah duit. haha" Lepas tuuuu anak mata aku ni secara automatik jeling NNS. aduhai, kantoi jeling sudaaa. Senyum kambing lah kita org. #Shoutout - Terima kasih NNS, nak laaaaagi lain kali boleh?  ;)


The songs sincerely come's from inside me